Godt indeklima med fokus på kvalitet og energi

Vent2U er en ny og høj effektiv metode til at skabe et godt indeklima i de energiøkonomiske bygninger. Vent2U bringer luften frem til dig på måde, således den er mindst mulig forstyrret af de aktiviteter der sker i lokalet. Vent2U har udviklet metoden til at få en høj luftkvalitet specielt frem til dig.

Tag en dyb indånding af god Vent2U luft og skab bedre resultater. Mindre sygefravær er også en del af resultaterne med den gode luftkvalitet.

Energiøkonomiske bygninger presser indemiljøet og luften indenfor forøger forureningen med optil 50 gange mere forurenet end udeluften! WHO rapporterede i 2015, at de skønnede at 1 udaf 8 dødsfald sker for tidligt grundet den indendøres luftforurening, svarende til ca. 1/10 af EUs BNP i 2013.

Indemiljøet presses dels af:

  • den udendørs luftforurening,
  • bygningens afgivelser af partikler, VOC og allegener
  • menneskelige aktivitet
  • inventar og dyrs afgivesler af støv og gasarter

Vent2U fokusere først og fremmest på undervisnings-lokaler med Vent2Learn. Der er et stort efterslæb på opretholdelsen af et godt læringsmiljø – efter bygningerne er blevet tætnet og efterisoleret efter gode energi-økonomiske overvejelser.

De energiøkonomiske tiltag har presset indeklimaet yderligere, specielt når kontrolleret metoder til opretholdelse af et godt læringsmiljø, har energiøkonomiske konsekvenser. Vent2Learn har lavere energiøkonomiske konsekvenser end andre systemer.