Livskvalitet med høj luftkvalitet og kognitivt velvære

Luft luft luft

Højere performance med frisk luft

Højere performance med bedre luft, det er lige netop det Harvard University arbejder med. Det er yderst spændende og giver indblik i hvor meget vores intelligence reagere på luftens indhold. Det er god luft der skal til for at holde tankerne klare, eller rettere kunne fokusere på det arbejde der bliver udført. Det giver god mening med et godt og sundt indeklima på arbejdspladsen, såvel i skolen og i hjemmet.

Med personlig luft fokuses på funktionelt indeklima med øje for energiøkonomi. Vent2U har udviklet en mere fleksibel systemløsning der tager sigte på at lede luft frem til dig inden nogen andre bruger den. Den er mindst mulig fortyndet med alle de belastninger der sker i lokalet, når den når frem til dig. Det holder din hjerne skarp og parat til at reagere konstruktivt hele dagen.

Lavere sygdom med frisk luft

Luft er den usynlige dræber, når det kommer til forurening https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=GVBeY1jSG9Y

Det drejer sig om at rumluften er mere forurenet end udeluften. Alene det at du bruger den samme luft som allerede er blevet brugt af dine medborgere i samme lokale gør luften forbrugt og mere forurenet. Men der er også bemalet, limet, farvet og fuget elementer i din nærvær der er med til at bomberdere din luft. Det giver sig selv, at det får en indvirkning på dit helbrede og liv. Det får konsekvenser for din trivsel også. Derfor er det yderst vigtigt for dig og dine kære at lufte ordentligt ud.

Det er godt med mekanisk ventilation, men tænk lig over, at det er ventilationssystemet der er den første del af dit lungesystem. Sørg for at få serviceret og rengjort de luftaggregater der holder din luft frisk.