Vent2U med din personlige udeluft indenfor

Det er dejligt at være udenfor og mærke naturen. Vent2U vil gerne tage den store oplevelse med indenfor for dig. Det gøres naturligvis med mindst mulig fortyndet udeluft – frem til dig hvor du allermest er.

Det drejer sig om at Vent2U projekterer og målretter naturlig luft i dit indemiljø. Specielt lige der hvor du trækker vejret. Over dit skrivebord, i klasselokalet, i fitness lokalet og i soveværelset. Det giver et basismiljø for bedre ophold indenfor. Invitere udeluften frem til dig, kontakt Vent2U.

Udeluft er mere end dobbelt så ren end som indeluften. Selv med et effektivt ventilationssystem er udeluften fortsat dobbelt så ren. Den luft vi opholder os i indenfor er med til at skabe indemiljøet, og luften kan kun komme udefra. Når den kommer ind, bliver den påvirket af alt det som omgiver os, synligt og usynligt.

<!--Start SHOW CO2 WIDGET by Pro Oxygen v15d-->
<a href="https://www.co2.earth/"> <img style="max-width:100%" title="Earth's latest data for atmospheric CO2" alt="Atmospheric CO2" src="https://assets.show.earth/widget-co2/svante-0100.png" /></a>
<!--End CO2 Widget-->